Veloster HYUNDAI VELOSTER (FS)
@user_1689318
24.06.2023 22:00
Członek
Witam wszystkich przymierzam się do kupna Hyundai Veloster czy ktoś by mógł streścić jak się jeździ i użytkuje ten model samochodu..podkleslam że tylko mogę jeździć automatem..komfort jazdy, części Itp..
Z góry dzięki za pomoc
@Bothis5826.06.2023 13:16CzłonekWitam,To mały, zwinny, mobilny i łatwy w manewrowaniu samochód, który swoim oryginalnym i niepowtarzalnym wyglądem przyciąga i interesuje każdego! Jest piękny, ma niepowtarzalną energię życia i popędu! Jeśli chodzi o zużycie paliwa - niewątpliwie ekonomiczne! Zaletą jest brak drugich tylnych drzwi po lewej stronie,ochrona i wsparcie dla młodych mam, które mają małe dzieci - tak jakby nikt nie otworzył drzwi, a do tego można zostawić torebkę z kosztownościami i nie martwić się, że ktoś nagle otworzy drzwi i ukradnie. Bagażnik jest bardzo pojemny i po prostu ogromny, a dodatkowo można go jeszcze bardziej powiększyć, składając tylne siedzenia. Pomimo niskiego i małego wyglądu z zewnątrz, VELOSTER jest dość przestronny i wygodny w środku kabiny. Doskonały system multimedialny - na każdą zachciankę! Wygodny, specjalnie zaprojektowany, aby odciążyć kręgosłup podczas siedzenia. Ten samochód jest dla tych, którzy kochają życie w całej okazałości!- @user_168931826.06.2023 21:25@Bothis58CzłonekHej dzięki za obszerna wypowiedź i jestem zdziwiony Bardzo że ten samochód tak bardzo Dobrze się sprawuję.Tylko właśnie za dużo się naczytałem o tej automatycznej skrzyni biegów.A jak z częściami eksploatacyjnymi?? Drogi jest w utrzymaniu ?? Coś jeszcze byś mogła dodać od Siebie.. z góry pięknie Tobie dziękuję..
@Bothis5827.06.2023 11:27CzłonekNie ma żadnych problemów z samochodem podczas jego eksploatacji, tylko planowana konserwacja na czas, co do cen konserwacji nie mogę powiedzieć, że jest bardzo droga, wszystko mi odpowiada.Pozdrawiam