BOSCH: oceny i recenzje klientów

Dowiedz się więcej o marce, sprawdzając oceny marki i opinie klientów o jej produktach
BOSCH producent części samochodowych: jakość i doświadczenia użytkowników
10 88%
9 0%
8 9%
7 0%
6 1%
5 0%
4 0%
3 0%
2 1%
1 0%
9.60
Ocena
Opinie klientów o BOSCH 1106
  • @user_18887250
    19.11.2020 14:24
    Produkty wysokiej jakości i renomowanych firm nie mażą szyb Pheatona podczas deszczu. Wszystkie podróby nie przylegają do szyby tym samym nie zbierają z niej deszczówki. Wiem, bo jestem po zakupie jakiegoś chińskiego g..na i teraz przepłacam zamiast kupić od razu BOSCHa.
  • @user_17484193
    19.02.2021 13:03
    Mam już Boscha w aucie. Znam markę i jak dotychczas się nie zawiodłem. Kupowanie tanio czasem oznacza kupowanie dwa razy a o robociźnie już nie wspomnę. Poprzednie klocki wytrzymały 10 lat.
  • @user_18207408
    22.10.2020 11:32
    W rankingu "opinie" też miał 8/10 ( dziwne, że wszystkie inne filtry też miały taką ocenę - może to "opina startowa" ? ) ale opinii było kilkaset tysięcy - o czymś to świadczy. Chyba...
  • @user_13917682
    14.02.2020 08:08
    Jest to znana marka i doceniona przez wielu użytkowników, poza tym znam produkt z doświadczenia i wiem, że powinien służyć przynajmniej 12 miesięcy, obym się nie mylił ;)
  • @user_74473645
    04.05.2022 15:34
    Zawsze w swoim prywatnym samochodzie używam wyłącznie filtrów marki Bosch których używam i ufam im od lat . Bardzo polecam . Przystępna cena przy bardzo dobrej jakości .
  • @user_19628549
    28.12.2020 15:02
    Wybrałem ten produkt ponieważ już go wcześniej sprawdziłem i okazało się że jest godny polecenia więc postanowiłem ponownie założyć te same tarcze.
    Dziękuję
    Pozdrawiam
  • @user_18385245
    01.12.2020 14:00
    doskonała cena. kupiłem w promocji poniżej 100zł. u znanej konkurencji dla klienta z "drogi" cena sięgała około 200zl.
    auto, BMW E87 118i LCI
  • @user_5447075
    15.04.2021 13:26
    Bosch to jakość, solidność, trwałość i bezpieczeństwo, kupiłem w AUTODOC ponieważ mam pewność oryginalności części zamiennych. Polecam
  • @user_8281103
    19.05.2022 14:33
    Wybrałem ten produkt ponieważ pasuje do mojego samochodu Może nie jest tani ale wolę mieć pewność że nic więcej się nie zepsuje
  • @user_12164942
    11.10.2019 13:09
    Posiadałem oraz posiadam już kilka lat Boscha - sprawdzają się bardzo dobrze . Polecam .
  • @user_6900804
    30.07.2019 09:41
    NA KLOCKACH NIE WARTO OSZCZĘDZAĆ, MAJA BYĆ MIĘKKIE I SIĘ ZUŻYWAĆ, MIĘKKIE LEPIEJ HAMUJĄ, TWARDE NIEMIŁOSIERNIE PISZCZA
  • @user_12096668
    07.10.2019 10:55
    Wybrałem ten produkt ponieważ myślę , że nie był wytwarzany w Chinach. ( Mam nadzieję ,że się nie mylę ). Pozdrawiam.
Twój profil jest Twoim osobistym asystentem

Śledzi wydatki na auto, prowadzi książkę serwisową, harmonogram wymiany i zapisuje ulubione materiały, notatki i dokumenty

Recenzje popularnych części zamiennych BOSCH

  • Pióro wycieraczki BOSCH
    Opinie klientów o BOSCH Pióro wycieraczki
    9.59
  • Filtr powietrza BOSCH
    Opinie klientów o BOSCH Filtr powietrza
    9.56
  • Filtr oleju BOSCH
    Opinie klientów o BOSCH Filtr oleju
    9.53
  • Tarcza hamulcowa BOSCH
    Opinie klientów o BOSCH Tarcza hamulcowa
    9.45
  • Świeca zapłonowa BOSCH
    Opinie klientów o BOSCH Świeca zapłonowa
    9.41
  • Filtr powietrza kabinowy BOSCH
    Opinie klientów o BOSCH Filtr powietrza kabinowy
    9.34
  • Filtr paliwa BOSCH
    Doświadczenia z użytkowania BOSCH Filtr paliwa
    9.32
  • Klocki Hamulcowe BOSCH
    Doświadczenia z użytkowania BOSCH Klocki Hamulcowe
    9.26
  • Sonda lambda BOSCH
    Doświadczenia z użytkowania BOSCH Sonda lambda
    9.18
  • Pasek klinowy wielorowkowy BOSCH
    Doświadczenia z użytkowania BOSCH Pasek klinowy wielorowkowy
    9.17
  • Świeca żarowa BOSCH
    Doświadczenia z użytkowania BOSCH Świeca żarowa
    9.14
  • Wtryskiwacze BOSCH
    Doświadczenia z użytkowania BOSCH Wtryskiwacze
    8.98
  • Przepływomierz Powietrza BOSCH
    Opinie użytkowników: zalety BOSCH Przepływomierz Powietrza
    8.91
  • Cewka zapłonowa BOSCH
    Opinie użytkowników: zalety BOSCH Cewka zapłonowa
    8.90
  • Zestaw paska rozrządu BOSCH
    Opinie użytkowników: zalety BOSCH Zestaw paska rozrządu
    8.83
  • Wskaznik zuzycia BOSCH
    Opinie użytkowników: zalety BOSCH Wskaznik zuzycia
    8.43
  • Akumulator BOSCH
    Opinie użytkowników: zalety BOSCH Akumulator
    8.38
  • Pompa paliwa BOSCH
    Opinie użytkowników: zalety BOSCH Pompa paliwa
    8.33
  • Przewody Zapłonowe BOSCH
    Recenzje mówiące o tym, co jest dobre w BOSCH Przewody Zapłonowe
    8.30
  • Alternator BOSCH
    Recenzje mówiące o tym, co jest dobre w BOSCH Alternator
    8.23
  • Zacisk hamulca BOSCH
    Recenzje mówiące o tym, co jest dobre w BOSCH Zacisk hamulca
    8.06
  • Szczęki hamulcowe BOSCH
    Recenzje mówiące o tym, co jest dobre w BOSCH Szczęki hamulcowe
    7.91
  • Zarówka lampy kierunkowskazu BOSCH
    Recenzje mówiące o tym, co jest dobre w BOSCH Zarówka lampy kierunkowskazu
    7.79
  • Zarówka reflektora dalekosiężnego BOSCH
    Recenzje mówiące o tym, co jest dobre w BOSCH Zarówka reflektora dalekosiężnego
    7.60

Więcej recenzji innych marek

Producenci części samochodowych
  • MANN-FILTER recenzje i oceny klientów MANN-FILTER
  • NGK recenzje i oceny klientów NGK
  • ATE recenzje i oceny klientów ATE
  • LIQUI MOLY recenzje i oceny klientów LIQUI MOLY
  • CASTROL recenzje i oceny klientów CASTROL
  • CONTITECH recenzje i oceny klientów CONTITECH
  • Opinie klientów o marce PURFLUX PURFLUX
  • Opinie klientów o marce BREMBO BREMBO
  • Opinie klientów o marce MOTUL MOTUL
  • Opinie klientów o marce MAHLE ORIGINAL MAHLE ORIGINAL
  • Opinie klientów o marce MANNOL MANNOL
  • Opinie klientów o marce ELRING ELRING