BREMBO Tarcza hamulcowa: recenzje

BREMBO Tarcza hamulcowa: opinie klientów, informacje o jakości i żywotności.
Dowiedz się, czy kupujący uważają, że Tarcza hamulcowa BREMBO są dobre
Doświadczenie z Tarcza hamulcowa BREMBO: wady i zalety
10 89%
9 0%
8 7%
7 0%
6 1%
5 0%
4 0%
3 0%
2 1%
1 0%
9.56
Ocena
Tarcza hamulcowa BREMBO: opinie użytkowników 175
  • @user_126493120
    14.11.2023 15:57
    uważam,ze brembo jest znana firma i produkuje wysokiej jakości wyroby ,które używam od lat ,a tym bardziej na bezpieczeństwie hamulców się nie oszczędza bo może to spowodować utratę zdrowia lub zycia
  • @user_55841385
    12.08.2022 14:01
    Ponieważ we wszystkich moich autach od zawsza montuję Brembo i nigdy, nic się nie dzieje, nie piszczy, nie wyginają się po 3000 km. Pełne zaufanie.
  • @user_17895029
    01.12.2020 13:57
    Jest to kolejny produkt, który zamawiam przez firmę AUTODOC i jestem bardzo zadowolony, a czemu BREMBO? Historia marki mówi sama za siebie
  • @user_125734763
    03.11.2023 08:22
    Fabryczny w moim samochodzie wytrzymał 20 tyś. A brembo to jest marka którą mam w motocyklu i zawsze działa
  • @user_7499228
    27.07.2021 13:55
    Bo mi się podobają, a na temat jakości i trwałości nie mogę nic powiedzieć, bo to moje pierwsze takie
  • T. G.
    26.10.2020 17:23
    Kierowałem się opinią ( internet) , że tarcze te dorównują jakością do części fabrycznych
  • @user_9233822
    21.05.2021 08:35
    Zakupiłem już wcześniej tarcze hamulcowe tego samego producenta na oś przednią i jestem zadowolony
  • B. K.
    08.03.2021 11:27
    Uważam że się sprawdzi do mego auta i zapewni lepsze bezpieczeństwo mi i mojej rodziny.
  • @user_8817839
    06.01.2021 14:32
    Potrzebuje dobrej tarczy do audi s3 z
    a znajomy polecił mi akurat te
  • G. T.
    27.11.2023 13:46
    Polecam, tarcze dobrej jakości, szybka wysyłka, dobrze zabezpieczone
  • @user_12094660
    04.12.2020 14:54
    To jest renomowana firma od x czasów, którą poleca każdy mechanik!
  • @user_92385007
    05.09.2023 08:37
    Mam w kazdym aucie Brembo i jestem nardzi zadowolony jakoscia
Twój profil jest Twoim osobistym asystentem

Śledzi wydatki na auto, prowadzi książkę serwisową, harmonogram wymiany i zapisuje ulubione materiały, notatki i dokumenty

Recenzje innych popularnych części samochodowych BREMBO

  • Klocki Hamulcowe BREMBO
    Klocki Hamulcowe BREMBO szczere opinie użytkowników
    9.45
  • Szczęki hamulcowe BREMBO
    Szczęki hamulcowe BREMBO szczere opinie użytkowników
    8.78
  • Przewody hamulcowe elastyczne BREMBO
    Przewody hamulcowe elastyczne BREMBO szczere opinie użytkowników
    8.45
  • Wskaznik zuzycia BREMBO
    Wskaznik zuzycia BREMBO szczere opinie użytkowników
    8.21
  • Szczeki Hamulca Recznego BREMBO
    Szczeki Hamulca Recznego BREMBO szczere opinie użytkowników
    7.57
  • Bęben hamulcowy BREMBO
    Bęben hamulcowy BREMBO szczere opinie użytkowników
    7.30
  • Cylinderek hamulcowy koła BREMBO
    Cylinderek hamulcowy koła BREMBO zweryfikowane recenzje i oceny
    6.29
  • Zestaw Naprawczy Zacisku Hamulcowego BREMBO
    Zestaw Naprawczy Zacisku Hamulcowego BREMBO zweryfikowane recenzje i oceny
    6.07
  • Zacisk hamulca BREMBO
    Zacisk hamulca BREMBO zweryfikowane recenzje i oceny
    5.43
  • Pompa hamulcowa BREMBO
    Pompa hamulcowa BREMBO zweryfikowane recenzje i oceny
    5.04
  • Zestaw akcesoriów, klocki hamulcowe BREMBO
    Zestaw akcesoriów, klocki hamulcowe BREMBO zweryfikowane recenzje i oceny
    5.04

Recenzje innych najlepszych marek produktów z kategorii Tarcza hamulcowa

  • Tarcza hamulcowa ATE zweryfikowane opinie i doświadczenia ATE
  • Tarcza hamulcowa BOSCH zweryfikowane opinie i doświadczenia BOSCH
  • Tarcza hamulcowa RIDEX zweryfikowane opinie i doświadczenia RIDEX
  • Tarcza hamulcowa FEBI BILSTEIN zweryfikowane opinie i doświadczenia FEBI BILSTEIN
  • Tarcza hamulcowa ZIMMERMANN zweryfikowane opinie i doświadczenia ZIMMERMANN
  • Tarcza hamulcowa TRW zweryfikowane opinie i doświadczenia TRW
  • Tarcza hamulcowa FERODO recenzje i opinie FERODO
  • Tarcza hamulcowa TEXTAR recenzje i opinie TEXTAR
  • Tarcza hamulcowa A.B.S. recenzje i opinie A.B.S.
  • Tarcza hamulcowa STARK recenzje i opinie STARK
  • Tarcza hamulcowa DELPHI recenzje i opinie DELPHI
  • Tarcza hamulcowa HELLA recenzje i opinie HELLA